Studio Zelden, About Us, Studios

Studios

 

Ons hoofdkantoor en studio ligt in Zaandam. Een prachtig pand van 770 vierkante meter met kantoren, flexplekken en een grote studio, net buiten Amsterdam. In deze ruimte kunnen verschillende sets neergezet worden en is er ruimte voor het produceren grote producties of meerdere producties tegelijk. Het pand is industrieel erfgoed en heeft mooie grote ramen waardoor er veel daglicht de studio binnen komt. Dit maakt de studio perfect voor daglicht shoots, voor kunstlicht shoots kan de studio goed donker gemaakt worden.  Onze tweede studio ligt in Amsterdam West, niet ver van Schiphol airport. Deze locatie is 250 vierkante meter en beschikt over een sfeerstudio en een meeting room. Deze locatie is perfect voor kleinere set-ups waarbij de warme sfeer van de studio gewenst is en is  tevens beschikbaar voor meetings, evenementen en creatieve sessies. Onze beide locaties hebben gratis parkeergelegenheid en flexibele werkplekken voor gasten, freelancers en creatives. 
 

studio, kitchen, food, creative, concept

Keuken

 

Onze beide studio's hebben een professionele keuken met de nieuwste apparatuur. De studio in Zaandam beschikt over een dubbel chef keuken.  De keukens beschikken beide over een professioneel fornuis, oven, koelkast, vriezer en genoeg werkruimte. In de keuken is genoeg ruimte voor twee chefs of foodcreatives om te gelijk comfortabel te werken. Om de keuken heen is voldoende ruimte om een film set te bouwen voor een shoot. Onze grote collectie van servies en glazen vullen we regelmatig aan en wanneer nodig gaan we opzoek naar de perfecte items voor een shoot. De studio in Amsterdam beschikt over een huiselijke, sfeervolle keuken. Ook deze keuken beschikt over een professioneel fornuis, oven, koelkast, vriezer en genoeg werkruimte. Benodigde keukenapparatuur word geregeld per project. 

 

Agency services, Agency, Studio Zelden

Agency Services 

 

Vanuit de beeld behoefte merken we vaak dat er vraag is naar ondersteunende agency services. Door deze services aan te bieden kunnen we een strategische partner  zijn voor het bedenken en opzetten van strategie, concepten en campagnes. 

 

Services: Content strategie, Image-ID, media strategie, content planning, creatieve consults, media planning, beeld concepten, food-concepten, recipe creation, art-direction, storyboards en scripts.

 

 

Studio Zelden, About Us, Apparatuur

crew en Apparatuur

 

We We hebben heel veel in huis voor het opzetten van hands on shoots voor fotografie en film, en daarbij de juiste crew en leveranciers om alle apparatuur te faciliteren die nodig is bij shoots. We hebben een grote verzameling van set materialen, designs en decor. Op de set hebben we verschillende Arri lampen en voor onze video producties werken we met een Red Helium camera. Er is voldoende stroomvoorziening inclusief sterkstroom voor kleine en grote producties.We hebben vier post-productie sets, dit in combinatie met onze complete grading set-up en edit-booths zorgt voor de meest efficiënte productie processes.

 

 

Studio Zelden, Pre Productie, About us

pre-productie

 

We bieden de volgende Pre- Productie services aan: Test-shoots, pre-lighting, castings, wardrobe, prop-sourcing, location sourcing, styling, set-dressing, set design en crew sourcing.  In de basis werken we met een vaste in-house crew en sluiten per project crew en talent aan op basis van de soort productie. 

 

 

Studio Zelden, Productie,About us

productie

 

We bieden de volgende productie services aan; fotografie, film, 3D animatie, mixed media, artwork & design, food-styling, set-dressing, special effects, studio shoots, locatie shoots, gear, grip, en materiaal. In de basis werken we met een vaste in-house crew en sluiten per project crew en talent aan op basis van de soort productie. 

Studio Zelden, Post Productie, About us

Post-productie

 

We bieden de volgende post-productie services aan; beeldbewerking en editing, special effects, film-grading, film- editing, CGI, 3D, fit for platform. In de basis werken we met een vaste in-house crew en sluiten per project crew en talent aan op basis van de soort productie.