Studio Zelden, Behind the Scenes
Studio Zelden, About us, Gear
Studio Zelden, gear, about us
Studio Zelden, Gear, About us
Studio Zelden, About us, Gear
Studio Zelden, Gear, About us

Onze creatieve productie ruimtes

Studio Amsterdam

Zaandam | Creative productie ruimte

 

Onze hoofd faciliteit is gevestigd in Zaandam, een prachtige locatie van 770 vierkante meter met kantoren, werkplekken en een studio net buiten Amsterdam. Beide studio's zijn opgezet met een grote hoeveelheid set dressing, design en decor. In deze ruimte kan een breed scala aan opstellingen worden gecreëerd. De ruimte stelt ons ook in staat om meerdere producties tegelijkertijd uit te voeren. De prachtige ramen laten veel daglicht binnen waardoor de studio perfect is voor daglicht opnames. Voor shoots met kunst verlichting kan de studio eenvoudig worden getransformeerd. De studio in Zaandam is ingericht met professionele keukens met top apparatuur. De studio is uitgerust met een dubbele chef-kokskeuken. De keuken is ingericht met een fornuis, oven, koelkast, vriezer en natuurlijk voldoende voorbereidingsruimte. Er is genoeg ruimte voor twee chef-koks of creatievelingen om comfortabel te werken. Indien nodig kan er een filmset rond de keuken worden opgesteld.

Amsterdam Studio, Studio Zelden

Amsterdam | Creative productie ruimte 

 

Onze tweede studio bevindt zich aan de westkant van Amsterdam, dicht bij onze belangrijkste luchthaven. Deze ruimte van 250 vierkante meter omvat een studio en een vergaderruimte. Het is perfect voor kleinere opstellingen die passen bij de warme sfeer van de studio. Deze ruimte is ook beschikbaar voor evenementen en bijeenkomsten. Beide locaties hebben gratis parkeerplaatsen voor de studio. Ook zijn de studio's ingericht met voldoende flexibele kantoor ruimtes om ruimte te geven aan opdrachtgevers, freelancers en creatievelingen. De studio in Amsterdam heeft een gezellige opstelling waardoor de keuken een huiselijk gevoel krijgt. Deze keuken is ook voorzien van een professioneel fornuis, oven, koelkast, vriezer en voldoende bereidingsruimte. Keukenapparatuur kan per project worden geregeld. We hebben ook een grote en gevarieerde collectie servies en glaswerk, en zijn altijd bereid om de perfecte items voor uw shoot te kopen. Daarnaast beschikken we in huis over alle benodigde apparatuur en uitrusting om de best mogelijke resultaten te creëren. Op de set hebben we meerdere Arri lampen voor onze filmproducties en werken we met een Red Helium camera.

Clients

onze klanten en merken

 

Wij werken voor bureaus en direct voor merken. Dit kunnen kleine of grote bureaus of merken zijn. De sleutelwoorden waar we in geloven zijn: samen groeien, vertrouwen en een solide en duurzaam partnerschap met betrekking tot tarieven en de tijd die nodig is voor een productie. We hebben de beste bedoelingen voor uw merk en weten wanneer een merk groeit, wij meegroeien. Wij geloven in goede vibes en een gezonde werkgeest en maken de magie waar. Door deze houding leveren we kwaliteit die nodig is voor een sterke en creatieve strategie, strategische marketing en producties. We hebben al voor veel fantastische merken gewerkt en zetten graag de volgende stap voor uw merk!

Other portfolio pages

Mixed media

 

Wanneer wij mixed media produceren, begint het altijd bij het concept en het doel van de campagne/visuals. Veel van onze content en digital assets die wij maken of produceren zijn een combinatie van verschillende technische benaderingen. We kunnen bijvoorbeeld met basis van een filmproductie in onze studio Zaandam, beelden invullen met CGI/3D objecten. Het kan ook een combinatie zijn van fotografie en motion design. Deze assets kunnen wij produceren van a-z, omdat wij het juiste talent in huis hebben voor het gebruik van allerlei specifieke technieken.

 

 

3D & CGI Studio

 

Een voordeel van Studio Zelden is dat we een full-service productiehuis en een creative agency zijn. Dit betekend dat ons award winning CGI team een wereld kan creëren die jij voor je ziet. Zij kennen geen beperkingen in het creëren en produceren van artwork en visuals voor jouw merk. Alles is mogelijk, van fotorealistische visuals tot infographic video’s en indrukwekkende 3D animaties. We zijn in staat om allerlei soorten CGI en 3D assets te produceren. Van campagne assets tot film assets en andere benodigde business assets.

 

Film producties

 

We kunnen samen met een team van creatives, directors, producers en een in-house edit team een full-service film productie ontwikkelen. Van kleinere clips tot een grotere commerciële advertentie. Niks is te gek en we dagen onszelf graag uit. We ontwikkelen het concept en pre-productie en zijn in staat om de volledige productie en high-end beeldbewerking te produceren.

 

 

Fotografie, meubels

Fotografie producties

 

Wij zijn een veelzijdig, full-service productiehuis en zijn ervaren in het opzetten van fotografie producties van A tot Z. We hebben in-house creatieves en strategen die een efficiënte manier van werken en strategische creatieve aanpak creëren. Daarnaast hebben we ook een hele set in-house apparatuur en props. De in-house art directors en creatieve producenten zijn ervaren in het begeleiden van project en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, helemaal tot aan de final asset.

 

Digital assets & Digital design

 

Bij Studio Zelden bedenken en produceren we met creative DTP en creative digital design de leukste digital assets op basis van briefing en de Brand-ID. We kunnen zelf een digital assets maken van beeld dat we zelf hebben geproduceerd, maar ook van een mooi bestaand beeld uit het merk portfolio. Alle digital assets en creative DTP assets worden in het juiste format en ready to post aangeleverd. Zo kunnen ze direct worden ingezet op web en socials.

 

Some of the brands and clients we work for