Creative, Studio Zelden, Teamplayers, Direction

Studio & faciliteiten

 

Ons hoofdkantoor en studio ligt in Zaandam. Een prachtig pand met een 770 vierkante meter studio, net buiten Amsterdam. In deze ruimte kunnen verschillende sets neergezet worden. Onze tweede studio ligt in Amsterdam West, niet ver van Schiphol airport. Deze locatie heeft een 250 vierkante meter studio, en is het kleine zusje van onze Zaandam studio. Deze locatie is perfect voor kleinere set-ups en tevens beschikbaar als evenement locatie. Onze beide locaties hebben gratis parkeergelegenheid en flexibele werkplekken voor gasten, freelancers en creatives. 
 

stef, location, plants, creative, shoot, concept

Op Locatie

 

We vinden het fijn in onze studio's te werken,  maar zetten net zo goed een set op locatie op. Van formele ruimtes tot botanische tuinen, wij vinden de perfecte plek voor de shoot! Wij zoeken de locatie en verzorgen styling, set-ontwerp en crew. Zo creëren we de locatie waar je naar op zoek was, of zelfs beter. 

 

 

studio, kitchen, food, creative, concept

Keuken

 

Onze beide studio's hebben een professionele keuken met de nieuwste apparatuur. De keukens beschikken o.a. over een professioneel fornuis, oven, koelkast, vriezer en genoeg werkruimte. Al de nodige materialen zijn aanwezig op de set, van koelsystemen tot koksmessen. Onze grote collectie van servies en glazen vullen we regelmatig aan en wanneer nodig gaan we opzoek naar de perfecte items voor een shoot.

 

Apparatuur

 

We hebben alle nodig gear en apparatuur in huis op beide locaties. We hebben een grote verzameling van set materialen, designs en decor. Op de set hebben we verschillende Arri lampen en voor onze video producties werken we met een Red Helium camera. We hebben vier post-productie sets, inclusief de Avid Solutions post-productie flow. Dit in combinatie met onze complete grading set-up en edit-booths zorgt voor de meest efficiënte productie processes.