Illustrator
top view
daftsman
luthier hoya

Gespecialiseerde beroepen

 

Om duidelijk te laten zien dat de lenzen geoptimaliseerd zijn om mee te werken, hebben we verschillende specialistische beroepen uitgebeeld. Een architect, illustrator, plantenwinkel eigenaar en een luthier. Vier specialistische beroepen, waar precisie en dus goed zicht voor nodig is.

hoya topview

Top view

 

De lenzen van Hoya Vision geven een breder gezichtsveld, helderheid en comfort voor dichtbij en op middellange afstand. Om dit duidelijk aan te tonen, hebben we deze middellange afstand van bovenaf gefotografeerd. In het Sieraad in Amsterdam hebben we een pop-up architectenbureau gecreëerd en deze van bovenaf gefotografeerd en gefilmd.

hoya plant shop

De styling

 

Specialistische beroepen hebben specialistische tools. Het vinden van deze tools voor de opbouw van deze set was een leuke uitdaging. Het beroep van een luthier was bij ons nog niet bekend, dus echte luthier tools vinden was niet vanzelfsprekend. Uiteindelijk hebben we de tools van een echte luthier geleend voor deze shoot. Ook de tekeningen van de architect zijn niet zomaar voor deze shoot gemaakt, maar het zijn echte schetsen van huizen. Het uiteindelijk resultaat was precies waar we naar zochten!

Dit was de eerste keer dat we een set-design voor een architectenbureau hebben mogen ontwikkelen. We hebben de camera met een truss rig op hoge afstand gemonteerd voor het topshot. De set moest daarom ook groot en wijd opgebouwd worden, met voldoende meubels en decor om het een echt kantoor te laten lijken.

Credits

 

Agency: Nomads

Client: Hoya Vision

Creative director: Fabian Hupfauf

Director: Stefanie Zweifel

Creative director: Gina van Heerden

D.O.P.: Jim Stuurman

Fotograaf: Maarten Delobel

First AC: Kasper Stegeman

Gaffer: Christian van Marle

Best Boy: Joep Fransen

Styling: Lieske de Jong

MUHA: Anna K

Color grader: Antonio Durante

Location: Het Sieraad

Some of the brands and clients we work for