Set Design

 

Voor Praxis hebben we de productie verzorgd vanaf het concept, waaronder set-design en pre-productie. Onze creatives hebben verschillende sets ontworpen en opgebouwd die past bij de stijl van de productie. We hebben bijvoorbeeld een gehele badkamer setting, slaapkamersetting en tuinsetting neergezet, zodat de producten van Praxis op een goede visuele manier naar voren kwamen.

Behang, praxis, behangrollen, handen, tafel, praxis

Beeldstrategie

 

Een vernieuwde beeldstrategie gemaakt op basis van de bestaande brandstrategie van Praxis. We hebben do’s en don’ts vastgesteld voor beeldproducties, guidelines voor beeldplaatsing en gebruik en de eerste opzet gemaakt van contentpijlers waar alle toekomstige content opgebouwd kan worden.

 

eerste productie praxis, first production, kranen, faucets, blauw, licht

Eerste productie 

 

Bij de eerste productie voor Praxis hebben we de belangrijkste beelden vernieuwd zoals het beeld van de powertools, kranen, gordijnen, verf en houten planken. Deze beelden worden multichannel ingezet.

badkamersetting, badkamershoot,badkamerproductie, witte tegels, zwart sanitair

Badkamerproductie

 

De tweede productie voor Praxis was een badkamerproductie waarbij we verschillende badkamersettings hebben gebouwd in de studio en de meeste variaties in beeld hebben gebracht voor onder andere folder, online en voor de configuratietool van Praxis.

praxis, wandenplan, in store signing

In-store signing

 

We hebben de vernieuwde beeldstrategie & beeld-ID doorgetrokken naar het vernieuwen van de in-store signing van Praxis. Het beeld wat geproduceerd is voor dit wandenplan gaat gebruikt worden op meters groter schermen in Praxis filialen door heel NL.

Some of the brands and clients we work for