Meer over deze case

yaya lifestyle

Lifestyle fotografie

 

Het doel van deze productie was om de identiteit van YAYA goed naar voren te laten komen in alle fotografie. We hebben de mooie comfortable collecties vertaald naar zachte kleuren en warm licht voor de juiste uitstraling. 

WINTERSHOOT

 

Voor Yaya produceerden wij een full-service wintershoot, op locatie in Amsterdam. We hebben hiervoor de perfecte locatie gesourced aan de Vijzelstraat. Voor deze shoot lag de focus op het stylen van de gedekte tafels en het elegant weergeven van de kerstaccessoires van Yaya Home, de sfeer spatte ervan af. We hebben sfeervolle lifestyle assets gecreëerd, in lijn met de brand ID van Yaya Home. gefotografeerd door Bastiaan van Ederen en Tyson Ernste en geëdit door ons in-house post-productieteam.

  • Zomershoot
  • Zomershoot
  • Zomershoot
  • Zomershoot

ZOMERSHOOT

 

Voor een tweede productie hebben wij ons gefocust op de zomercollectie van Yaya Home. Op een prachtige locatie in de Pijp hebben we de verschillende zomer items en accessoires mogen fotograferen. De foto’s resulteerde in fijne breezy en comfy assets, volledig in lijn met de stijl en sfeer van de Yaya zomercollectie. De fotografie werd uitgevoerd door Bastiaan van Ederen en Stefanie Zweifel.

Some of the brands and clients we work for