Bathroom, Sanitair
Sanitair, Bathroom
Bathroom, Sanitair
Bathroom, Toilet

Services: Wepa

Decorbouw

 

Onze in-house creatives hebben ervaring met het uitwerken van set concepten en het realiseren hiervan. Voor de full-service mixed media productie van Wepa, hebben wij de kenmerken van het product vertaald naar het juiste set concept en de uitwerking hiervan. Voor de verschillende decors was het erg belangrijk dat deze er clean en fris uitzagen, zodat het past bij de schoonmaak materialen van Wepa. Er zijn voor de productie van Wepa verschillende decors opgebouwd en verschillende stijlen gecreëerd inclusief de juiste setdressing en props, zodat het product goed naar voren kwam in de juiste setting.

 

Models & Styling

 

 

Onze in-house creatives hebben ervaring met het houden van castings. Zij hebben voor de productie van Wepa gesourced naar de juiste modellen om ervoor te zorgen dat de beelden van Wepa naar een hoger level werden getild. Voor de casting van de Wepa productie was diversiteit erg belangrijk! Studio Zelden is een full-service productie huis, wat betekend dat we ook kunnen ondersteunen bij de wardrobe en styling. Voor de styling van de modellen was het belangrijk dat we een realistisch beeld lieten zien van de verschillende modellen in de omgeving. Onze in-house creatives wisten precies hoe zij de "look" van de modellen moesten afstemmen op de gehele setting. Wanneer de Wepa producten werden gefotografeerd in de keuken, hadden de koks bijvoorbeeld kokskleding aan.

 

Digital Assets

 

Voor de productie hebben onze creatives, designers en editors voor Wepa, pakkende digital assets gecreëerd. Digital assets geven de key-message die de campagne nodig heeft. Alle digital assets en creative DTP assets worden ready to post en fit for format aangeleverd. Zo kunnen ze direct worden ingezet op web en socials van Wepa.

 

 

Mixed Media

 

Aan het begin van de productie voor Wepa hebben we gekeken naar de verschillende mogelijkheden die er zijn, waaruit we de beslissing konden maken of de productie kan bestaan uit 1 of meerdere technische benaderingen. Het begint bij het concept en het doel van de campagne/visuals. Om het beste resultaat te realiseren, hebben we voor de beelden van Wepa gebruik gemaakt van een combinatie van stills, motion en digital assets.

 

Some of the brands and clients we work for