studio zelden, digital design, share nature

Digital Design Still 

 

Still Digital assets worden gecreëerd in postproductie. De designs worden gebaseerd op een mooie brand-image of een goedgekozen stock photo.  De asset is een vertaling van de Brand-ID en sluit aan bij de huidige content strategie. Op deze manier kunnen de assets meteen worden ingezet op social, web of andere digitale uitingen.

Digital Design Motion

 

Motion Digital assets worden gecreëerd in postproductie. De assets worden gemaakt met  geproduceerd beeld of sterk beeld uit het merk portfolio.  De asset is een vertaling van de Brand-ID en sluit aan bij de huidige content strategie. De assets worden ready to use aangeleverd en kunnen direct worden ingezet.

studio zelden, digital assets, Abel

Full-service production still 

 

Full-service content productie, in een van onze studio's. De geproduceerde beelden en assets zijn een visuele vertaling van de Brand ID, en zijn in lijn met de huidige content strategie. De shoot is inclusief set styling en art-direction. 

Full-service productie motion 

 

Full-service content productie, in een van onze studio's. De geproduceerde beelden en assets zijn een visuele vertaling van de Brand ID, en zijn in lijn met de huidige content strategie. Motion digital assets kunnen gemaakt worden op basis van fotografie beeld of film beeld. De shoot is inclusief set styling en art-direction.