19/05/2022 |

 

We zijn begonnen met de productie voor Philips. Deze filmproductie draait om een van de producten binnen de categorie keukenapparatuur. Om het product tot leven te laten komen, hebben wij in de studio een imitatie keuken opgezet, deze set vervolgens gestyled en met een professionele food stylist gewerkt. We hebben de heerlijke gerechten gebruikt om de keuken een authentiek en gezellig gevoel te geven. Wil je weten hoe dit wordt? Blijf op de hoogte!  

 

09/05/2022 |

 

Zoals sommige al weten, Studio Zelden is een nieuw label gestart. Met dit label focussen wij ons op wat Studio Zelden speciaal maakt maar nu voor food en beverage merken. Dus, ben je opzoek naar mouthwatering content en campagnes ga dan vooral naar Hungrrry.com. Waar je al ons werk kunt zien, kunt lezen wie wij zijn en natuurlijk waar je kan genieten van all things delicious. 

 

28/03/2022 |

 

We groeien hard, zo hard dat we onze studio en werk ruimte uitbreiden van 1000 vierkante meter naar 1300m2. Onze producties worden beter en groter, dus de logische volgende stap is het uitbreiden van onze studio. De nieuwe ruimte is wederom een lichte, ruime en open ruimte. Het is de ultieme plek voor de extra capaciteit van de agency en strategie afdeling. Houd onze social kanalen in de gaten voor het eindresultaat, en we hopen iedereen binnenkort te verwelkomen in onze nieuwe ruimte. 

 

08/03/2022 |

 

Wie herkent de felroze bezorgdienst Flink nou niet? We hebben met het merk gewerkt voor het creëren van de nieuwe OOH campagne, waarbij we verschillende fotografie assets hebben geproduceerd. De final assets in combinatie met het merk zijn roze text overlay waren klaar om gezien te worden. In samenwerking met OOH Masters hebben we de campagne kunnen verspreiden door de drukste steden in Nederland. 

 

07/03/2022 |

 

De productie voor Footlocker is gestart! Met drie shoots in het verschiet voor de sneaker retailer, waarbij de modellen, kicks en fits worden geteleporteerd naar de metaverse. De shoot zal een combinatie worden tussen stills en film in futuristische CGI setting. De final beelden zijn nu te zien op onze social media kanalen.

 

15/02/2022 |

We groeien hard en daar horen team uitbreidingen bij. Welkom Laura den Breejen! Laura komt ons team versterken als image retoucher! We kijken uit naar smooth beelden en een leuke samenwerking! 

 

28/01/2022 |

Wij hebben als eens het genoegen gehad om een full service productie te kunnen draaien voor het merk Bugaboo en nu kunnen wij laten weten dat we begonnen zijn aan de 2e productie voor het bekende kinderwagen merk! Bekijk hier de resultaten van de 1e productie en houd onze kanalen in de gaten voor de nieuwste beelden! https://www.studiozelden.nl/cases/bugaboo

27/01/2022 |

Een full service production voor Hoya Vision waarbij we alles uit de kast hebben kunnen halen. Environmental portraits van boven af, in een nagebootst architectenbureau zorgen voor een unieke final campagne video. Check de Hoya Vision usercase voor het resultaat en hoe we dit hebben gedaan! https://www.studiozelden.nl/cases/hoya 

 

07/01/2022 |

Welkom bij het team junior account manager Stefan! We zijn heel blij met deze aanvulling van ons team.

07/01/2022 |

We breiden ons team uit met een nieuw lid onder ons. Welkom Mehdi als account manager. Op naar een toffe samenwerking!

03/01/2022 |

Welkom Samantha als motion & graphic designer bij Studio Zelden. Houd onze social pagina's en website in de gaten voor prachtige assets!

06/12/2021 |

Welkom bij Studio Zelden Marcel! Onze nieuwe teamlid die de komende tijd hard bij ons aan de bak gaat als account manager. Wij zijn super enthousiast!

17/11/2021 |

Spotted! Onze FA21 mixed reality campaign voor Nike in de Kalverstraat Nike store! En onze assets zijn niet alleen hier te spotten maar eigenlijk overal :) van Barcelona tot San Francisco en van London tot Dubai.

08/11/2021 |

Wij mogen Lotte, een warm welkom heten als nieuwe brand strategist bij Studio Zelden. Op naar veel moois, wij kijken ernaar uit!

06/11/2021 |

Vanaf 8 November kun je onze nieuwste Praxis productie bewonderen in de Praxis Kerstfolder. Wij zijn super benieuwd naar de reacties, laat ons vooral weten via onze Instagram als jij hem gespot. Wij zijn in ieder geval in de goede spirit!

22/10/2021 |

Leuke final fotografie assets opgeleverd aan Hema en je raad het al. Spotted! Onze assets voor Hema staan te show in de winkels, heb jij ze al gezien?

01/10/2021 |

Sinds kort hebben wij twee nieuwe marketings stagiaires onder ons Tyra & Andrea. Dus wees alert! Want er is veel leuke content te verwachten op de socials.

01/09/2021 |

#HR #SZ Vandaag start onze nieuwe senior producer Max Kroon. Welkom Max! 

30/08/2021 |

In ons postproductie team zijn vandaag twee nieuwe stagiairs begonnen! Welkom Christel & Sander!

 

23/08/2021 |

De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest om voor Praxis de nieuwe in-store beelden te ontwikkelen! Dit wandenplan is vorige week voor het eerst live gegaan in Son, en zal binnenkort ook in Drachten te zien zijn!

Some of the brands and clients we work for