Food, Photography
Desserts, Photography
Beauty, Photography
Product, Photography
Product, Photography
Product, Photography
Product, Photography
Glasses, Photography
Cosmetics, Photography
Beauty, Photography

Over Studio Zelden en onze services

bts, flatlay, set, design, still, plates

sterke productfocus

 

Studio Zelden creëert set-designs en beelden met een krachtige productfocus. Van simpel tot complex, ideaal voor sociale media, banners en andere presentatie mogelijkheden. De beelden die we produceren laten mensen inspireren en zetten een duidelijk merkverhaal neer.

 

Lifestyle, Photography

Lifestyle fotografie 

 

Door middel van lifestyle fotografie kunnen we de mooiste opstellingen creëren, zodat het duidelijk de identiteit van uw merk laat zien. Dit zal uiteindelijk resulteren in meer betrokkenheid met uw klant en het product. 

 

Animatie

 

Een bewegend beeld grijpt de aandacht van je publiek en laat ze even stoppen met scrollen. Bewegende beelden, foto-animaties en cinemagraphs. Niks is te gek voor ons in de wereld van animatie. Een voordeel is dat Studio Zelden een full-service productiehuis is waardoor we het hele project van A-Z kunnen begeleiden. We creëren de content en visuele strategie en produceren de campagne. 

 

product fotografie

 

Omdat wij een creative agency en productie huis zijn, hebben wij ervaring in het opzetten van fotografie producties van A tot Z. De product visuals en packshots die wij produceren worden gebruikt voor campagnes en e-commerce. Door onze in-house set up, hebben wij een efficiënte manier van werken. Onze in-house strategen maken een strategie voor uw campagne en onze producers voeren de productie uit tot aan de final asset. Daarnaast hebben we een hele set in-house apparatuur en onze eigen props.

 

Some of the brands and clients we work for