Swatches Noosh
Hema pride shoot
Noosh make-up
Noosh
Abel, Beauty
Soeder, Beauty
Abel, Beauty
Soeder, Beauty
Joico
Joico
Soeder, Beauty
Beauty, Blanche
Mani, Beauty
Noosh sfeerbeeld
Noosh
Hema
Mani, Beauty
joico

Over Studio Zelden en onze services

van concept tot productie

 

We ontwikkelen visuele concepten, beeldstrategieën, setdesign en campagne voor beauty- en cosmeticamerken. Als full-service productiehuis ontwikkelen we concepten die passen bij het merk en vertalen we deze concepten door naar mooi en sterk beeld. In onze studio's of op locatie, wij zorgen ervoor dat we de perfecte set vinden voor de productie.

 

 

Full-Service Productie

 

Model castings, locatie sourcing, beeldproducties en beeld bewerken; we doen het allemaal. Aangezien onze studio zowel het creatieve als uitvoerende aspect van een productie in-house heeft, communiceren en werken we efficiënt. We hebben een groot team van enthousiaste professionals uit verschillende industrieën om mee te werken. Hierdoor vinden we altijd de juiste persoon voor het project. 

Andere portfolio's die wellicht interessant zijn:

mixed media

 

 

Om een productie te geven wat het nodig heeft, zijn veel van onze projecten en digital assets die we creëren en produceren een combinatie van verschillende technische benaderingen. Een voordeel van Studio Zelden is dat wij een full-service productiehuis zijn, wat betekent dat wij u van begin tot eind kunnen helpen en de beste aanpak voor het project kunnen realiseren.

 

Model, Production

models & people

 

Commerciële gezichten, Editorial modellen, fitnessmodellen, handmodellen. Noem het maar op. Met onze volledige in-house service zullen we het perfecte model voor elke productie kunnen vinden. We kunnen castings, modelshoots, garderobe, make-up, styling regelen en ervoor zorgen dat de modellen de identiteit van het merk begrijpen en uitstralen.

 

pharma & health

 

Voor pharma- en health merken kunnen we esthetisch aantrekkelijke content produceren,  maar ook informatieve content voor zowel professionals in de gezondheidszorg als gebruikers. We kunnen alles produceren, van een product lanceringscampagne tot social content en productbeelden. 

User cases | BEAUTY AND COSMETICS CONTENT STUDIO | Studio Zelden

FANCT 

 

Voor Fanct cosmetics hebben we gewerkt aan een beeldstrategie waarin alle visuele keuzes over look & feel, kleuren en materialen zijn bepaald. We hebben ze ook ondersteund door een contentstrategie voor meerdere platforms te ontwikkelen. Het resultaat is een mooie campagne en een sterke strategie voor Fanct om op voort te bouwen.

 

teeez

 

Voor het merk Teeez zijn de producers eerst gaan brainstormen over verschillende beeldconcepten. Door middel van deze beeldconcepten, hebben we een beeldproductie opgezet en uiteindelijk een mooi portfolio van stills en stop motion beelden geproduceerd. Onze art-directors en creative producenten hebben ervaring in het soepel begeleiden van een productie inclusief setdesign, setstyling, creative direction, fotografie en editing.

 

 

Beauty, Production

Mani

 

Voor de lancering van het nieuwe merk van Mani hebben we verschillende beeldconcepten gecreëerd en de beelden geproduceerd. Deze beelden bestaan uit stills en stop motion. Onze in-house art-directors en creative producenten hebben het project soepel begeleid, inclusief setdesign, setstyling, creative direction, fotografie en editing. 

 

Some of the brands and clients we work for