Fashion, Design
Fashion, Design
Fashion, Design
Fashion, Design
Fashion, Design
Fashion, Design
Fashion, Design
Fashion, Design
Fashion, Design
Fashion, Design
Fashion, Design

Over Studio Zelden en onze services

Teamplayers, Foto, Film, Beeldproductie, Studio Zelden Amsterdam, Modellen, Casting

Full-service BEELDPRODUCTIES

 

Van beeldmakers tot stylisten, we zorgen dat we altijd het juiste talent vinden voor een shoot. Of het nou een commerciële of editorial shoot is, we vinden de juiste modellen en zorgen voor haar & make-up artiesten om de perfecte look te creëren. Zowel shoots in de studio (met setdesign) als shoots op locatie zijn mogelijk. Ons creatieve team streeft altijd naar het beste resultaat.

Mixed media

 

Mixed media zorgt ervoor dat de content of digital asset die wij produceren net even wat anders is dan “normaal”. We kunnen een combinatie maken van fotografie en motion design of een film productie produceren waarbij we CGI/3D elementen toevoegen om te zorgen dat de campagne naar een hoger level getild wordt. Onze creatives hebben ervaring met deze specifieke technieken en kunnen een full-service mixed media productie opzetten, zodat de juiste en beste assets worden geproduceerd.

 

Fotografie producties

 

Bij Studio Zelden is alles mogelijk en niks is te gek! Wij zijn ervaren in het opzetten van full-service fotografie producties. Dit houdt in dat wij ook de setdesign, styling, garderobe en casting kunnen verzorgen. De creative producenten en art-directors kunnen een project soepel begeleiden tot aan de oplevering van de final assets. Onze in-house editors zijn gespecialiseerd in high-end image editing en zorgen ervoor dat de beelden kwalitatief en sterk worden.

 

Film producties

 

Wij houden ervan om onszelf uit te dagen en hebben het talent in huis om een full-service filmproductie neer te zetten. Onze creatives onwikkelen eerst een concept en draaien vervolgens een volledige filmproductie tot aan de high-end beeldbewerking wat wordt gedaan door onze in-house editors. We ontwikkelen full-service filmproducties voor o.a. advertenties en editorials en van kleine clips tot grote commerciële advertenties.

 

Some of the brands and clients we work for