Styling en visagie

Fotografie is onlosmakelijk verbonden met styling en visagie. Geen wonder dus, dat we veel expertise in huis hebben op het gebied van styling en het verzorgen van haar en make-up. Onze stylistes zorgen voor de meest matching combinaties van jouw kledingcollecties, onze styling assistenten ondersteunen op de set en onze visagisten maken van elk model een plaatje. Elke shoot heeft weer andere wensen en mensen. Dat maakt ons werk zo afwisselend en creatief!

Ondersteuning bij elke shoot 

Of het nu gaat om grote campagnes of kleinschalige lookbook shoots. Ons team verzorgt - indien gewenst - de productie van A t/m Z. Mis je ideeen? Vraag ons dan een concept voor je uit te werken of met een moodboard je te inspireren. Wij doen dat graag!

 

Onze stylistes zijn essentieel voor elke creatieve invulling van de shoot, ze stylen de kleding op model, gaan shoppen voor setjes kleding, corrigeren waar nodig, verzorgen eventuele props en zijn mede-verantwoordelijk voor het totaalbeeld. Ook de haar en make-up zijn hier een belangrijk onderdeel van. 

Creatief op commando

Bij Studio Zelden kun je rekenen op stylisten en visagisten die veel ervaring hebben maar bovenal ook erg creatief zijn. Verwacht van ons dan ook alle ideeën die je nodig hebt. Mail of bel ons en laat je inspireren!